Books and Authors General Knowledge Questions and Answers – Section 2

Q1. Which of the following is written by Razack
A. Super Economies
B. God of Antarctica
C. Indian Parliamentary Diplomacy
D. Indian Paper Money

Show Answer
Answer: D

Q2. “The Making of India: The Untold Story of British Enterprise” was written by
A. Shatrughan Sinha
B. M M Agarwal
C. Kartar Lalvani
D. Bilal Siddiqui & Emraan Hashmi

Show Answer
Answer: C

Q3. Which of the following books has been written by Akhil Sharma
A. Joseph Anton (Autobiography)
B. Khushwantnama -The Lessons of My Life
C. Syntheism – Creating God in The Internet Age
D. Family Life

Show Answer
Answer: D

Q4. “The Wrong Enemy: America in Afghanistan, 2001 – 2014” was written by
A. Poonam Surie
B. Carlotta Gall
C. R D Pradhan
D. L K Advani

Show Answer
Answer: B

Q5. Which of the following is written by Prof Bhim Singh
A. Unbelievable – Delhi to Islamabad
B. Modi – Incredible emergence of a star (in Chinese language)
C. Education of Muslims
D. Runs in Ruins

Show Answer
Answer: A

Q6. Who wrote “My Name is Abu Salem”?
A. V S Naipaul
B. Gautam Chintamani
C. Dilip D’Souza
D. Hussain Zaidi

Show Answer
Answer: D

Q7. Who has written the book “Flood of Fire”?
A. Poonam Surie
B. Raghav Bahal
C. Amitav Ghosh
D. R D Pradhan

Show Answer
Answer: C

Q8. Who wrote “Anything But Khamosh”?
A. Arunima Sinha
B. Rajdeep Sardesai
C. SK Rath
D. Shatrughan Sinha

Show Answer
Answer: D

Q9. Which of the following is written by Malala Yousufzai and Christina Lamb
A. Food for All
B. I am Malala
C. To the Brink and Back: India’s 1991 Story
D. Unbelievable – Delhi to Islamabad

Show Answer
Answer: B

Q10. “Dramatic Decade: The Indira Gandhi Years – Pranab Mukherjee 2014: The Election That Changed India” was written by
A. Rajdeep Sardesai
B. Hussain Zaidi
C. Gautam Chintamani
D. Dilip D’Souza

Show Answer
Answer: A