28 October 2017 Current Affairs Questions and Answers for SSC

Q1. 2018 World Rally Championship (WRC) will be held in which country?
A. Turkey
B. Syria
C. Georgia
D. Greece

Show Answer
Answer: Turkey

Q2. National University and this company inks pact to train nearly 5,000 in Philippines.
A. TCS
B. Infosys
C. IBM
D. Accenture

Show Answer
Answer: TCS

Q3. When is the World Day for Audiovisual Heritage observed?
A. October 28
B. October 26
C. October 27
D. October 25

Show Answer
Answer: October 27

Q4. Which country has become the first country to leave International Criminal Court (ICC)?
A. Botswana
B. South Africa
C. Gambia
D. Burundi

Show Answer
Answer: Burundi

Q5. Indian-American Sunil Gulati is associated with which sports?
A. Soccer
B. Rugby
C. Football
D. Basketball

Show Answer
Answer: Soccer

Q6. Which country is 3rd Highest Number of Family-Owned Businesses?
A. Pakistan
B. China
C. USA
D. India

Show Answer
Answer: India

Q7. How many countries will participate in FIFA 2018 World Cup ?
A. 32
B. 31
C. 30
D. 29

Show Answer
Answer: 32

Q8. Which country Overtakes US to Become Second Largest Smartphone Market: Report?
A. New York
B. India
C. Bulgaria
D. Iraq

Show Answer
Answer: India