Questions and Answers

Simplification – Quantitative Aptitude Questions and Answers – Set 7

What should come in place of the question mark (?) in the following questions?

Q1. 4326.73-2332.52+765.91 = ? + 2494.75
A. 265.37
B. 265.73
C. 256.37
D. 256.73

Show Answer
Answer: A

Q2. 873.53+532.32-? = 535.1 + 232.95
A. 673.8
B. 637.8
C. 367.8
D. 763.8

Show Answer
Answer: B

Q3. 18.5 x 22.5 x ? = 5161.5
A. 13.5
B. 11.4
C. 16.5
D. 12.4

Show Answer
Answer: D

Q4. (560÷32) x (720÷48) =?
A. 262.5
B. 255
C. 263.5
D. 271.25

Show Answer
Answer: A

Q5. 8226÷15÷5 = ?
A. 2156
B. 109.68
C. 185.56
D. 2742

Show Answer
Answer: B

Q6. 256 x 0.5 = 1024÷? X 4
A. 128
B. 8
C. 32
D. 28

Show Answer
Answer: C

Q7. 52.901 – 17.563 – 7.731 – 0.690 =?
A. 23.971
B. 26.917
C. 28.971
D. 31.917

Show Answer
Answer: B

Q8. 518 x ? x 9 = 303030
A. 75
B. 65
C. 85
D. 55

Show Answer
Answer: B

Q9. 15.593 – 9.214 – 3.452 – 2.191=?
A. 1.873
B. 0.686
C. 2.342
D. 0.736

Show Answer
Answer: D

Q10. 12.50 x 14÷8.75+12=20+?
A. 10
B. 12
C. 14
D. 16

Show Answer
Answer: B