Kaun Banega Crorepati

KBC-13 Episode-15 Questions and Answers in English

Here are published KBC-13 questions and answers of episode-15 in English all KBC-13 episode questions have already been asked in the KBC serial.

Kbc Season 13 Questions (Episode-15)


1. In Mumbai slang, what kind of person is usually referred to as “fattu”?
A. Lazy
B. Rich
C. Happy
D. Scared

Show Answer
Ans. D. Scared

2. If someone makes a Fitbit purchase, what kind of product have they most likely purchased?
A. Bluetooth speakers
B. LED Lights
C. Smart watches
D. Mouse

Show Answer
Ans. C. Smart watches

3. According to the song “O Betaji” from the 1951 film “Albela”, what are the winds of destiny described as being?
A. Barfili
B. Tez-Madham
C. Naram-Garam
D. Toofani

Show Answer
Ans. C. Naram-Garam

4. With which of these sports would you associate the score of “Perfect 10”?
A. Swimming
B. Football
C. Gymnastics
D. Badminton

Show Answer
Ans. C. Gymnastics

5. “The Legend of Lakshmi Prasad” and “Pyjamas are Forgiving” are both novels by which actress?
A. Twinkle Khanna
B. Anu Aggarwal
C. Shilpa Shetty
D. Soha Ali Khan

Show Answer
Ans. A. Twinkle Khanna

6. Who is the character, in this image, asking for a boon of 100 sons?
A. Gandhari
B. Savitri
C. Shankuntala
D. Damayanti

Show Answer
Ans. B. Savitri

7. Who was the first foreign citizen to be awarded a Bharat Ratna?
A. Khan Abdul Ghaffar Khan
B. Mother Teresa
C. Nelson Madela
D. Aung San Suu Kyi

Show Answer
Ans. A. Khan Abdul Ghaffar Khan

8. What fruit is depicted on the top of the Wimbledon men’s singles trophy?
A. Strawberry
B. Pineapple
C. Bunch of Grapes
D. Apple

Show Answer
Ans. B. Pineapple

9. Who is credited to be the first person to create the world’s first permanent photograph?
A. George Eastman
B. Robert Cornelius
C. James Clerk Maxwell
D. Nicephore Niepce

Show Answer
Ans. D. Nicephore Niepce

10. In February 2020, which film editor entered the Limca Book of Records for ‘films edited in the most number of languages’?
A. A Sreekar Prasad
B. B Lenin
C. N B Srikanth
D. Renu Saluja

Show Answer
Ans. A. A Sreekar Prasad

Read it in Hindi


Previous KBC Episode Questions and Answer in English:

Leave a Reply

Your email address will not be published.