Kaun Banega Crorepati

KBC-13 Episode-21 Questions and Answers in English

Here are published KBC-13 questions and answers of episode-21 in English all KBC-13 episode questions have already been asked in the KBC serial.

Kbc Season 13 Questions (Episode-21)


1. Which of these is a side dish usually prepared with curd and vegetables?
A. Kheer
B. Basundi
C. Raita
D. Rabdi

Show Answer
Ans. C. Raita

2. Which combination of diseases and specialist is the odd one out?
A. Blood Cancer – Haematologist
B. Breast Cancer – Oncologist
C. Breathing Problem – Pulmonologist
D. Kidney Dysfunction – Neurologist

Show Answer
Ans. D. Kidney Dysfunction – Neurologist

3. What does the proverb ‘aankh neechi hona’ mean?
A. To be scared
B. To be ashamed
C. To be sad
D. To be disgusted

Show Answer
Ans. B. To be ashamed

4. Which traditional Char Dham site is located in the westernmost part of our nation?
A. Badrinath
B. Puri
C. Rameshwaram
D. Dwarka

Show Answer
Ans. D. Dwarka

5. What is missing from the title of Shah Rukh Khan’s superhero film: “Ra. ____”?
A. One
B. Two
C. Three
D. Four

Show Answer
Ans. A. One

6. Who has been the only prime minister to have never won a Lok Sabha election?
A. H D Devegowda
B. Manmohan Singh
C. Inder Kumar Gujral
D. V P Singh

Show Answer
Ans. B. Manmohan Singh

7. Which of these countries is the world’s largest producer of jute?
A. Bangladesh
B. Nepal
C. China
D. India

Show Answer
Ans. D. India

8. ‘Dhoomil’ is a part of which of these authors’ name?
A. Sudama Panday
B. Shiv Mangal Singh
C. Bharat bhushan Agarwal
D. Kedarnath Singh

Show Answer
Ans. A. Sudama Panday

9. In December 2020, which cricketer won the Sir Garfield Sobers Award for Male Cricketer of the Decade?
A. Virat Kohli
B. Steve Smith
C. M S Dhoni
D. Kumar Sangakkara

Show Answer
Ans. A. Virat Kohli

10. In which present-day district did Shuja-ud-Daula build the chhota Calcutta for in the eighteen century?
A. Amethi
B. Ayodhya
C. Murshidabad
D. Varanasi

Show Answer
Ans. B. Ayodhya

Read it in Hindi


Previous KBC Episode Questions and Answer in English:

Leave a Reply

Your email address will not be published.