Kaun Banega Crorepati

KBC-13 Episode-25 Questions and Answers in English

Here are published KBC-13 questions and answers of episode-25 in English all KBC-13 episode questions have already been asked in the KBC serial.

Kbc Season 13 Questions (Episode-25)


1. On what part of the body are loafers and flip-flops worn?
A. Hands
B. Nose
C. Head
D. Feet

Show Answer
Ans. D. Feet

2. In the 1978 film Don, apart from Mumbai Police, who among these is looking for Don?
A. Interpol
B. FBI
C. Indian Army
D. BSF

Show Answer
Ans. A. Interpol

3. Which of the following regions in Maharashtra lies on the coast of the Arabian Sea?
A. Vidarbha
B. Khandesh
C. Konkan
D. Amravati

Show Answer
Ans. C. Konkan

4. Which FMCG company borrowed its name from the Mumbai suburb where it built its first factory in 1929?
A. Britannia
B. Parle
C. Godrej
D. Nestle

Show Answer
Ans. B. Parle

5. Rajapalayam, Kanni and Chippiparai are Indian breeds of which domesticated animal?
A. Cow
B. Sheep
C. Cat
D. Dog

Show Answer
Ans. D. Dog

6. In March 2021, which cricketer joined the ranks of Yuvraj Singh and Herschelle Gibbs, hitting six sixes in one over in international cricket?
A. Kieron Pollard
B. Chris Gayle
C. Ross Taylor
D. Colin Munro

Show Answer
Ans. A. Kieron Pollard

7. Which fort in Maharashtra is considered to be the birthplace of Chhatrapati Shivaji Maharaj?
A. Rajgad
B. Sinhagad
C. Shivneri
D. Pratapgad

Show Answer
Ans. C. Shivneri

8. In which US city was the world’s first yoga university outside India, the Vivekananda Yoga University , launched in June 2020?
A. New York City
B. Los Angeles
C. San Francisco
D. Chicago

Show Answer
Ans. B. Los Angeles

Read it in Hindi


Previous KBC Episode Questions and Answer in English:

Leave a Reply

Your email address will not be published.