Kaun Banega Crorepati

KBC-13 Student Special Episode-10 Questions in English

Here are published KBC-13 Student Special questions and answers of episode-10 in English all KBC-13 episode questions have already been asked in the KBC serial.

Kbc Season 13 Student Questions (Episode-10)


1. Which of these words would complete this proverb : “Aapke munh mein _________”?
A. Paan-pattha
B. Ghee – shakkar
C. Jeera – dhania
D. Mirch – Karela

Show Answer
Ans. B. Ghee – shakkar

2. Ninja, Hayabusa and Tiger are all types of what?
A. Luxury Trains
B. Bikes
C. Cars
D. Fighter jets

Show Answer
Ans. B. Bikes

3. Which of these is the title of a song featuring Salman Khan and Madhuri Dixit?
A. Channe Ke Khet Mein
B. Jeene Ke Hain Chaar Din
C. Joote De Do Paise Le Lo
D. Dhak Dhak Karne Laga

Show Answer
Ans. C. Joote De Do Paise Le Lo

4. Which of these tournament and sport combination is not correct?
A. ICC World Cup – Cricket
B. FIFA World Cup – Football
C. Davis Cup – Tennis
D. UEFA Champions League – Polo

Show Answer
Ans. D. UEFA Champions League – Polo

5. Who directed Kareena Kapoor and Abhishek Bachchan’s debut film “Refugee”?
A. Ram Gopal Verma
B. J P Dutta
C. Rajkumar Santoshi
D. Ashutosh Gowariker

Show Answer
Ans. J P Dutta

6. Which country is officially called the Hellenic Republic?
A. Turkey
B. Morocco
C. Greece
D. Italy

Show Answer
Ans. C. Greece

7. Which of these actresses has been elected to the Lok Sabha the most number of times?
A. Jaya Bachchan
B. Locket Chatterjee
C. Hema Malini
D. Rupa Ganguly

Show Answer
Ans. C. Hema Malini

8. What is the name of India’s first solar powered ferry that operates between Vaikom and Thavanakadavu in Kerala?
A. Ayush
B. Aditya
C. Advait
D. Akshat

Show Answer
Ans. B. Aditya

Read it in Hindi

Previous KBC Episode Questions and Answer in English:

Leave a Reply

Your email address will not be published.