Kaun Banega Crorepati

KBC-13 Episode-76 and 77 Questions in English

Here are published KBC-13 questions and answers of episode-76 and 77 in English all KBC-13 episode questions have already been asked in the KBC serial.

Kbc Season 13 Questions (Episode-76 and 77)


1. Which of these fruits or vegetables shares its name with a type of illuminating firework?
A. Santra
B. Anaar
C. Chiku
D. Papita

Show Answer
Ans. B. Anaar

2. If someone completes two different things by making an effort only once, which of these proverbs would signify the same?
A. Ek panth do kaaj
B. Do aur do paanch
C. Pau baarah hona
D. Chhattees ka aankda

Show Answer
Ans. A. Ek panth do kaaj

3. Which of these film series, featuring Tiger Shroff, has released three parts till date?
A. Heropanti
B. Baaghi
C. War
D. Munna Michael

Show Answer
Ans. B. Baaghi

4. According to a legend, after seeing oil around the feet of which animal did engineers discover oil in Digboi?
A. Elephant
B. Rhinoceros
C. Water buffalo
D. Pygmy hog

Show Answer
Ans. A. Elephant

5. Which of these pairs of cities and the rivers on which they are situated is incorrect?
A. Lucknow – Ganga
B. Cuttack – Mahanadi
C. Guwahati – Brahmaputra
D. Nashik – Godavari

Show Answer
Ans. A. Lucknow – Ganga

6. What was the name of Mahatma Gandhi’s pet goat whom he took everywhere so that he could have fresh milk?
A. Nirmala
B. Rohini
C. Annapurna
D. Pragya

Show Answer
Ans. A. Nirmala

7. Nomadic Elephant is a bilateral military exercise between Indian and which other country?
A. Mongolia
B. Maldives
C. Thailand
D. Sri Lanka

Show Answer
Ans. A. Mongolia

8. Among these, who became the chief minister of his respective state first?
A. Himanta Biswa Sarma
B. Pushkar Singh Dhami
C. Yogi Adityanath
D. M K Stalin

Show Answer
Ans. C. Yogi Adityanath

9. Complete this well known Hindi saying: ” Ghar ki murgi, __________”
A. Chane chug gayi
B. Sau par bhari
C. Dal barabar
D. Kotwal ko dante

Show Answer
Ans. C. Dal barabar

Read it in Hindi


Previous KBC Episode Questions and Answer in English:

Leave a Reply

Your email address will not be published.