SET 10 – Sports Questions and Answers

Sports General Knowledge Set-10 Here we published General Knowledge Questions and Answers of Sports. Sports Set-10 Questions with Answers will be helpful for you in the upcoming competitive exams.

Set-10 Sports GK Quiz for Competitive Exams

Q1. Which player has won the 2016 FIFA Interactive World Cup?
1. Abdulaziz Alshetri
2. Mohammed Al-Bacha
3. Adam Johnson
4. Sean Allen

Show Answer
Answer: Mohammed Al-Bacha

Q2. Which of the following games is played by Rory McIlroy?
1. Football
2. Golf
3. Polo
4. Tennis

Show Answer
Answer: Golf

Q3. Which country’s President has been appointed as the President of FIFA?
1. Jerome Champagne
2. Sheikh Salman
3. Prince Ali
4. Gianni Infantino

Show Answer
Answer: Gianni Infantino

Q4. In which country is the FIBA ​​Asia Cup held?
1. Maldives
2. Syria
3. Liechtenstein
4. Lebanon

Show Answer
Answer: Lebanon

Q5. Who was the first female umpire in ICC World T-20 cricket?
1. Sud Redfern
2. Kathleen Cross
3. Jacqueline Williams
4. Cleary Polosak

Show Answer
Answer: Kathleen Cross

Q6. What is the name of the new Secretary General of the Industry Chamber Federation of Indian Chambers of Commerce and Industry (FICCI)?
1. Malvinder Mohan Singh
2. Sanjay Baru
3. Aurobind Prasad
4. Pankaj R. Patel

Show Answer
Answer: Sanjay Baru

Q7. Which football club has won the 2016 Sate Nagji International Club Football Tournament?
1. Watford F.C.
2. Atlético Paranas
3. FC Dinipro
4. Argentina

Show Answer
Answer: FC Dnipro

Q8. Which country will host the elite men’s world championship in 2021?
1. Italy
2. China
3. India
4. Argentina

Show Answer
Answer: India

Q9. Who has won the gold medal in the long jump at the Asian Indoor Athletics Championships 2016?
1. M. Prajusha
2. Mayukha Johnny
3. Dati Chand
4. Sugandha Kumari

Show Answer
Answer: Mayukha Johnny

Q10. Which country has won most the “Fiba Asia Women’s Cup Basketball”?
1. South Koria
2. Sri Lanka
3. India
4. China

Show Answer
Answer: South Koria

Sports Questions – SET 9

Leave a Reply

Your email address will not be published.