Letter Series – Verbal Reasoning Questions and Answers – Set 2

Letter Series Set – 2: There are some questions and answers based on Letter Series which are generally asked in various competitive examinations.


Directions: In each of the following questions, various terms of an alphabet series are given with one or more terms missing as shown by (?) choose the missing terms out of the given alternatives.

Q1. NZ, OY, PX, QW, RV, ?
A. FS
B. SU
C. UF
D. TU

Show Answer
Answer: B–

Q2. AC, FH, K_, PR, UW
A. L
B. J
C. M
D. N

Show Answer
Answer: C–

Q3. AZ, BY, CX, ?
A. EW
B. EU
C. GH
D. DW

Show Answer
Answer: D–

Q4. DF, GI, KM, NQ, RT, ?
A. UW
B. YZ
C. XZ
D. UX

Show Answer
Answer: D–

Q5. KDY. FJW, HIU, JHS, ?
A. LFQ
B. LGQ
C. KGR
D. KFR

Show Answer
Answer: B

Q6. AC, EG, IK, MO, ?
A. PR
B. QS
C. QR
D. PS
E. None of these

Show Answer
Answer: B–

Q7. DF, GJ, KM, NQ, RT, ?
A. UX
B. UW
C. YZ
D. XZ

Show Answer
Answer: A–

Q8. IKMO, TVXZ, ?, LMNO
A. ABCD
B. CEGH
C. EGIK
D. DIKN

Show Answer
Answer: A–

Q9. YVP, WTN, URL, ?
A. VSP
B. SRJ
C. SPJ
D. TQL

Show Answer
Answer: C–

Q. OAC, PBD, QCE, RDF, ?
A. SGH
B. SHI
C. SEG
D. SU

Show Answer
Answer: C–

Q10. AMV, BNW, COX, ?, EQZ
A. DMO
B. DPY
C. DYP
D. DLZ

Show Answer
Answer: B–